【新學期 ☆ 政大、清華、中央大學】

第七年的開始,與政治大學、清華大學與中央大學同學們,一齊走過學習旅程。同學們都很優秀,很認真, 我衷心為學校的優秀學風感到高興與驕傲。又是新學期,期望他們能夠學習到新知識,以及培養處事的態度。

禮祺 Rich,
2023.01.

圖:各校園的地標(由左到右)政大商學院、清華科技管理學院前大草坪、中央大學管理學院。

【New Semester at NCCU、NTHU and NCU University】

Time flies fast, it’s has been six years in straight that I conducted the course with students of National Chengchi University (NCCU) 、National Tsing Hua University (NTHU) and National Central University (NCU).  I  sincerely hope they can get to learn not only the knowledge of FinTech, but the broader soft skills.

Rich,
2023.01.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s